Bloemen bestellen

Hi, leuk dat u er bent! Aan de webshop word nog hard gewerkt. Maar bestellen kan al! Bel of app naar 06-21985529, of laat uw wensen hieronder achter. 
Dan helpen wij u graag verder met het bestellen en samenstellen van uw boeket. 
 
Groetjes, 
Team Kuki Bloem

B

L

O

E

M

E

N

Kuki Bloem

Even voorstellen! Ik ben Kuki, 18 jaar en net klaar met de middelbare school. Omdat leren door te leren niet echt mijn ding is en ik super blij word van bloemen ben ik Kuki Bloem gestart.

Kuki Bloem is een winkel, waar we naast bloemen ook planten, woondecoratie en leuke cadeautjes (voor jezelf en voor je vriendinnen/partner/familie) verkopen.

Wij geloven heel erg in producten te laten stralen, door rust en eenvoud. Daarom zal je bij ons niet snel een hele volle winkel zien. Wel proberen we het aanbod zoveel mogelijk te variëren.

Kwaliteit vinden wij heel erg belangrijk. Hier streven wij dan ook naar, zo zijn onze voor leveranciers zorgvuldig uit gezocht.

Wij laten ons inspireren met de termen Chic, Stoer en Klassiek in ons achterhoofd. Zo proberen we een frisse en verrassende winkel neer te zetten. 

irina-grotkjaer-8EQw09UwGhU-unsplash
yonglun-75ajWlz6TKg-unsplash

BLOEMEN ABONNEMENT

Verwen jezelf of een ander met een bloemen abonnement. Bepaal je eigen bezorg schema. Ga mee in onze 3 uitgedachte opties of stuur je eigen wensenlijstje door. Gemak en iets moois willen wij aanbieden met een Kuki Bloem Bloemen Abonnement.